تعداد صفحات: 102 کد محصول :5714 حجم فایل:86,67 KB نوع فایل :rar
فایل ورد قابل ویرایش
توضیحی مختصر از متن فایل :
مقدمه :
قرار دادن تجربیات در اختیار دیگران و همچنین استفاده از تجربیات دیگران باعث پیشرفت در روند یاددهی و یادگیری به دانش آموزان می شود .در این تحقیق برآنیم تا تجربیات خود را در زمینه تدریس برق در اختیار سایر همکاران قرار دهیم .امیدوارم مورد استفاده همکاران قرار گیرد .
امروزه نيروي برق در تمام زندگي بشر رسوخ نموده و با پيشرفت صنعت به طور چشمگيري در تاسيسات و تجهيزات مورد استفاده قرار ميگيرد. به دليل استفاده گسترده از نيروي برق در صنعت و کارگاههاي صنعتي، حوادث برقگرفتگي نيز بخش عمدهاي از حوادث ناشي از کار را تشکيل ميدهند. در مقاله حاضر اصول ايمني کار با تجهيزات الکتريکي، برق فشار قوي و برق فشار ضعيف به صورت اجمالي مورد توجه قرار گرفته است و جهت کاهش حوادث برقگرفتگي و کاهش خسارت به تجهيزات الکتريکي راهکارهايي ارائه گرديده است. ازجمله مسائل مهمي كه معمولا در مراكزصنعتي و بخصوص در كارگاههاي هنرستانها و كارگاههاي صنعتي خطرات برق دانش آموزان وكارگران راتهديد ميكند.و مورد بي توجهي قرار گرفته است وتلفات و خسارات جاني و مالي زيادي در پي داشته .كه تقويت اين امر مهم درهنرجويان و دانش آموزان وكارگران جزء وظايف لاينفك ما هنرآموزان ومهندسين برق ميباشد. درصنعت برق اگرايمني رعايت نشود.
خطر برق گرفتگي حتمي است.بنابراين قبل از دست زدن به سيم فا ز يا دستگاههاي برقي در موقع تعمير يا بازرسي بايستي حتما جريان برق در مدار قطع شود ويا آزمايش وجود يا عدم وجود جريان برق توسط فاز متريامولتي متر(اهم متر) انجام شود تا اينكه حادثه اي رخ ندهد. يكي از اين حوادث برق گرفتگي است كه در دنيا سومين مرك مير را به خود اختصاص داده كه افراد در تمام سنين در معرض خطر برق گرفتگي قرار دارند و به علت سيم كشي نادرست ويا وجود سيمهاي لخت و يا دستكاري وسائل برقي همه ساله افراد زيادي را در معرض خطر قرار مي دهد . درزمينه خطر برق گرفتگي حتما نيازي نيست كه تماس مستقيم بين بدن انسان و سيم برق وجود داشته باشد بلكه وجود رطوبت به ميزان زياد در محيط مي تواند به عنوان يك واسطه جريان برق را به بدن منتقل نمايد زيرا بدن هادي خوبي براي جريان برق مي باشد . گروه هدف: مديران محترم صنايع ،تعميركاران وسايل الكتريكي و تكنسين هاي برق
کلید واژه :
کارگاه – تجارب - راهکارها
شرح وظایف هنرآموز برق
شاغل این پست با رعایت موازین شرعی و اسلامی ومطابق مقررات و اداری و مالی تحت نظارت مسئول مربوط عهده دار انجام وظایف محوله زیر خواهد بود :
1. هدایت تقوای اسلامی وتقوای خدمت .
2. همکاری با رئیس هنرستان در رابطه با انجام وظایف محوله در اجرای دستورات بر طبق بخشنامه ها و آیین نامه ها .
3. رعایت اصول اسلامی و سعی در تزکیه بیشتر و الگو سازی خویش و اسوه شدن برای هنرجویان .
4. همکاری با معاون و مسئول امور آموزشی در رابطه با انجام وظایف شغلی .
5. داشتن رفتار خوب و برادرانه و اسلامی با هنرجویان .
6. اشتغال به تدریس هفتگی طبق برنامه براساس ضوابط مصوب وزارت آموزش و پرورش .
7. رعایت انضباط و مقررات اداری .
8. همکاری و تفاهم با سایر همکاران در زمینه های شغلی .
9. تهیه طرح تدریس برنامه ی آموزشی سال تحصیلی به منظور تخصیص مطالب برنامه به فواصل زمانی معین و ارائه ی یک نسخه آن در ابتدای سال تحصیلی به دفتر هنرستان .
10. تهیه برنامه ی زمان بندی برای دروس آموزشی عملی و تحویل آن به دفتر برای تکثیر و ارائه به هنرجویان .
نظرات شما عزیزان: