« ویژه ارتقاء رتبه شغلی .......»
مختصری از تجربیات مدون :
این فایل در سایت های دیگر با قیمت های بالاتری به فروش می رسد.
تجربیات مدون ارتقا ادبیات فارسی در سند تحول بنیادین و روش تدریس ادبیات فارسی
مقدمه :
همایش جایگاه زبان و ادبیات فارسی در سند تحول آموزشوپرورش در تاریخ پنجشنبه، سیام آذرماه 1391، با حضور استادان و جمعی از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور در دانشگاه فرهنگیان اراک برگزار شد.دکتر حسن ذوالفقاری، مدیر گروه آموزش زبان و ادبیات فارسی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، بهعنوان سخنران ویژهٔ این همایش از سوی فرهنگستان زبان و ادب فارسی به ایراد سخن پرداخت. وی در آغاز با معرفی فرهنگستان زبان و ادب فارسی و گروه آموزش زبان و ادبیات، از استادان خواست به هر نحو ممکن فرهنگستان را به دانشجویان معرفی کنند. دکتر ذوالفقاری در ادامه به اسناد بالادستی چون قانون اساسی و اصل پانزدهم اشاره کرد.در فصل دوم قانون اساسی دربارۀ زبان وخط تصریح شده است که زبان و خط رسمی و مشترک مردم ایران فارسی است. اسناد و مکاتبات و متون رسمی و کتب درسی باید با این زبان وخط باشد، ولی استفاده از زبانهای محلی و قومی در مطبوعات و رسانههای گروهی و تدریس ادبیات آنها در مدارس، در کنار زبان فارسی آزاد است. وی این اصل را برای ترویج و توسعۀ زبان فارسی و گویشهای محلی اصلی مترقی دانست.
دکتر ذوالفقاری همچنین به سند چشمانداز بیستساله اشاره کرد که در دو اصل به موضوع زبان و ادبیات فارسی پرداخته است:
ــ اصل پنجم: تقویت وحدت و هویت ملى مبتنى بر اسلام و انقلاب اسلامى و نظام جمهورى اسلامى و آگاهى کافى دربارۀ تاریخ ایران، فرهنگ، تمدن و هنر ایرانى ـ اسلامى و اهتمام جدّى به زبان فارسى.
ــ اصل33: تقویت هویت اسلامى و ایرانى ایرانیان خارج از کشور، کمک به ترویج زبان فارسى در میان آنان، حمایت ازحقوق آنان، و تسهیل مشارکت آنان در توسعهٔ ملى.
تجربیات مدون ارتقا ادبیات فارسی در سند تحول بنیادین و روش تدریس ادبیات فارسی
تجربیات مدون ارتقا ادبیات فارسی در سند تحول بنیادین و روش تدریس ادبیات فارسی
نظرات شما عزیزان: